Onderhoud Torenuurwerken

Onderhoud Torenuurwerken

Onderhoud Torenuurwerken is behoud

Goed en regelmatig onderhoud van torenuurwerken is de basis voor een duurzaam werkende klok- en uurwerkinstallatie. Vellema heeft hiervoor experts, onderhoudsabonnementen, controlebeurten en een snelle service bij acute problemen.
Oplossen storingen

Een storing of een defect komt altijd ongelegen en dit is veelal te voorkomen door een jaarlijkse smeer- en inspectiebeurt door de specialisten van Vellema. Tijdens de smeer- en inspectiebeurt worden Kleine gebreken meteen hersteld en wordt controle en onderhoud uitgevoerd aan alle draaipunten, ophangingen, kettingen, klepel draaipunten, bevestigingsstroppen, luidwielen, kettingen en alle andere onderdelen. Na de inspectie wordt er een rapportage gemaakt en toegestuurd betreffende de uitgevoerde werkzaamheden, eventueel aangevuld met een offerte voor de herstelwerkzaamheden.

Tijdens kerkdiensten, begrafenissen of trouwdiensten is het gebruikelijk om met één of meerdere klokken te luiden. Het is erg vervelend wanneer dit door een storing wordt verhinderd. Wij lossen dit soort storingen altijd snel en vakkundig op, in sommige gevallen zelfs dezelfde dag.

Ook voor een niet werkende tijdsaanduiding op de toren kunt u onze specialisten inschakelen.

0518 43 22 99
info@vellema.nl